Servert på blinis med seterømme, raudlauk, dillolje og frisk dill
Gluten, Laktose, fisk
Servert på flatbrød frå Røros, med avokadomajones, sylta fennikel, tørka kapers, dillolje og alfaalfaspirer
Gluten, Laktose, fisk, egg, sulfitt
Servert med pastinakkpuré, bakt bete, sauterte østersopp, urtesmør, stekt småpotet og raudvinsaus, toppa med pastinakkchips
Laktose, sulfitt
Servert med sautert purrelauk og gulrot, sylta fennikel, kvitvinsaus, sitron, bakt småpotet og spirer
fisk, sulfitt
Servert med ost, brioche-brød, ramslaukdressing, norsk salat, tomatar, agurk frå Valldal, sylta raud perlelauk, steikt småpotet
mjølk, hvete, sulfitt
Servert i brioche-brød coleslaw, salat, tomat, sylta agurk frå Valldal, steikt småpotet.
mjølk, hvete, sulfitt
Alpeost frå Elnesvågen, Ridderost frå Tresfjord, Brie frå Dovre. Serverast med saltbakte mandlar, eplechutney laga på lokale eple frå Valldal og heimebaka knekkebrød.
egg, mjølk hvete sulfit
Servert med marinerte bringebær frå Valldal og huset sin eigenproduserte vaniljeis, friske bær
egg, Laktose
Servert med Valldalsbær, karamellisert sukker, bringebærcoulis, husets bringebær- og sitronsorbet
Laktose
Servert med ost, salat og steikt småpotet
mjølk, hvete, sulfitt
Servert med bakte beter, østersopp, stekt småpotet, spirer og raudvinsaus
sulfitt
Servert i brioche-brød, ramsløkdressing, norsk salat, tomat, agurk frå Valldal, sylta raud perlelauk, steikt småpotet
hvete, egg, sulfitt