Servert med dillemulsjon, sylta fennikel, sitrongele
Servert på bruschetta med tomatsalat, revet alpeost, balsamico krem
Servert med teriyaki saus, hakkede epler, tørka kapers, ruccolasalat
Servert med ertepurre, bakte rotgrønnsaker, semitørka tomater, chorizo smør, stekte Amadinepoteter
Servert med blomkålpure, sautert gulrot og vårløk, sylta fennikel, beurre blanc, gressløkolje
Servert med bakte rotgrønnsaker, pastinakkchips, potetkrem og tyttebær
Servert med Potetkrem bakte bete, crispy grønnkål, sylta rødløk og rødvinsaus
Servert med krumkake og stekt hvit sjokoladecrumble
Servert med bringebærcoulis, Tindevedsorbet fra Storfjordiskrem og crumble
Servert med Hasselnøttis fra Storfjordiskrem, bringebærchoulis, honningtwiles, crumble
Vi skaper skreddersydde festmåltider med blomster, lys og hvite servietter, og tar hensyn til barn og allergier.